Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας

Η κοινωνία μας μαστίζεται από το φαινόμενο των καθημερινών πλέον διαρρήξεων και ληστειών,  ακόμα και απειλών της σωματικής μας ακεραιότητας εντός κι εκτός της οικίας μας. Πρέπει λοιπόν ο καθένας από εμάς να βρει τρόπους για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλες τις προαναφερθείσες καθημερινές απειλές.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις με τους φρενήρεις ρυθμούς δε σταματούν να μας βομβαρδίζουν με ολοένα και περισσότερα προϊόντα που υπόσχονται να διαμορφώσουν έναν ιδανικό κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι για να κατανοήσουμε και να αφομοιώσουμε όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, θα πρέπει να είμαστε όλοι κατά κάποιο τρόπο «επιστήμονες» στο κάθε είδος που μας ενδιαφέρει, πράγμα το οποίο δεν είναι από όλους εμάς εφικτό, καθιστώντας τον απλό πολίτη ανυπεράσπιστο στην επικείμενη καθημερινή απειλή.

Η δική μας προσπάθεια είναι να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες λύσεις σε συστήματα ασφαλείας για την κατοικία και την επιχείρησή σας.

Εγγύηση - Τεχνική υποστήριξη

Με την παράδοση του έργου και την πραγματοποίηση της επίδειξης, η οποία επιβεβαιώνει τη λειτουργικότητά του, παραχωρούμε εγγύηση και τεχνική υποστήριξη, άνευ απολαβών, για τη διάρκεια των πρώτων 6 μηνών. Η εγγύηση καλύπτει περιπτώσεις ανωμαλίας στη λειτουργία του συστήματος και δεν καλύπτει υλικά τοποθέτησης.

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι αξιόπιστα και να συνοδεύονται από τα ανάλογα πιστοποιητικά ελέγχου.

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη της εταιρίας μας, θα απαλλαχθείτε από το άγχος της ασφάλειας.